Yvonne Cottaar

PRAKTIJK ASSISTENTE

Yvonne Cottaar is praktijk assistente en woont in Zandvoort. Yvonne werkt sinds 1 april 2019 voor CPK. Yvonne kent de eigenaar Ben Bolsenbroek al heel erg lang vanuit haar verleden.

In 2000 werd Yvonne getroffen door een hersenbloeding. Daar waar verschillende specialisten verder geen mogelijkheden meer zagen om haar fysieke beperkingen te verbeteren, zag Ben die wel. Yvonne zegt dan ook altijd dat ze mede dankzij hem in staat is geweest te blijven werken en golfen.

Ik ben ooit begonnen als rechterhand van een directeur die een groothandel in herenconfectie had. Toen besloot ik het roer om te gooien en heb ik 9 jaar als cruise director gewerkt voor een Griekse rederij. Een fantastische tijd waarbij ik heel veel van de wereld heb gezien. Na 9 jaar vond ik het genoeg en ben ik gaan werken voor een grote financiële instelling waar ik ook mijn man heb ontmoet. Ik heb mijn carrière daar afgesloten als assistente voor een van de Raad van Bestuur leden.
Ik vond mezelf nog te jong om te gaan “rentenieren” en zo ben ik bij als praktijk assistente bij CPK terecht gekomen. Een job die ik heel erg leuk vind door het contact met de patiënten en waar ik door mijn eigen fantastische ervaringen met heel veel plezier en overtuiging werk.

Fysiotherapeut