Inspirerende verhalen

Reviews

Op deze pagina vindt u inspirerende verhalen
van patiënten die het 5 daags behandeltraject
hebben voltooid.

“Het 5-daagse behandeltraject zorgt voor en wereld van verschil in het dagelijks leven”

“Het is ongelooflijk wat jullie hebben bereikt in 5 dagen!”

“Vandaag mijn zoon gehaald na een week intensieve behandeling. Vorig jaar juni kreeg hij een motorongeluk, met als gevolg een zware hersenschudding. De reguliere zorg kon hem niet verder helpen, het devies was, leer er maar mee leven.

Ik heb me grote zorgen gemaakt de afgelopen anderhalf jaar tot we terecht kwamen bij Amsterdam Brain Cetrum. Vanaf dag 1 hadden we er een goed gevoel bij en na de eerste testen hebben we besloten dat mijn zoon de intensieve week moest volgen.

Na 5 dagen intensieve behandeling door Jessie heb ik een andere zoon terug. Hij is weer vrolijk, kan het geluid van z’n moeder en een muziekje tegelijkertijd aan. Het is ongelooflijk wat jullie hebben bereikt in 5 dagen! Ontzettend bedankt voor jullie professionaliteit, goede zorgen en natuurlijk het resultaat wat tot nu toe al is bereikt!”

– Liesje, moeder van, 55 jaar-

“Het 5-daagse traject heeft mij enorm veel gebracht”

Ik zat thuis met een zware concentratie en vermoeidheidsproblemen na een aanrijding en was uit het veld geslagen. Na een aantal tests bleek dat ik helemaal uit balans was en jullie konden dat rechtzetten. Ik voelde mij begrepen. Ik ga de dag weer door met energie!

– Jan, deelnemer 5-daagse behandeltraject-

Pearl-Amsterdam-Brain-Center
Pearl-Amsterdam-Brain-Center

“Ik voel mij weer gewoon mens!”

Sporten, fietsen, traplopen, autorijden, het ging allemaal niet meer. Halverwege het traject had ik al minder pijn en lukte kleine dingen weer. Inmiddels kan ik weer gewoon van het leven genieten – Pearl, deelnemer 5-daagse behandeltraject

– Pearl, deelnemer 5-daagse behandeltraject-