Voor wie is Amsterdam Brain Center?

Patiënten

Wij kunnen iedereen helpen die klachten heeft door niet-aangeboren hersenletsel. In onze kliniek in Haarlem behandelen wij kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen.

Ongeacht de fase van uw klachten of lopende behandeltrajecten, men kan op elk moment bij ons terecht.

Hersenletsel door sport, een auto-ongeluk of val

Niet aangeboren hersenletsel kan door diverse situaties ontstaan. In onze kliniek zien wij vooral mensen die een harde klap tegen het hoofd hebben gehad tijdens activiteiten als sporten, maar ook door een auto-ongeluk of een val waarbij het hoofd geraakt is.

Door deze klap ontstaat een neurologisch probleem, waarbij er schade of disbalans is tussen verschillende onderdelen van het zenuwstelsel. Hierdoor zijn er op diverse plekken in het brein te veel en te weinig prikkels, waaruit klachten als vermoeidheid, vergeetachtigheid en duizeligheid kunnen ontstaan.

Langdurige, niet verholpen klachten

Daarnaast zien wij mensen met langdurige klachten door een incident van jaren geleden, die bij diverse specialisten onder behandeling zijn geweest maar waarbij de klachten niet verdwijnen. Voor deze groep mensen kunnen wij het verschil maken.

Behandeling bij Amsterdam Brain Center

U kan rechtstreeks in contact komen met Amsterdam Brain Center. Een verwijzing van uw huisarts of een andere specialist is geen vereiste. Het eerste contact is een vrijblijvend intakegesprek. Dit kan telefonisch of met videobellen plaatsvinden. In dat gesprek bepalen wij of u geschikt bent voor het Functioneel Neurologisch Onderzoek en het Intensieve Behandeltraject.

Uw weg naar herstel

Eén week intensief behandelen

Stap 1

Het voorgesprek (online)

U vertelt ons over uw klachten. We bepalen of u geschikt bent voor ons programma.

Stap 2

Het functioneel neurologisch onderzoek

Waar liggen de verbeterpunten?

Stap 3

Rehabilitatie

We pakken de problemen aan.

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het zien van de website nog vragen heeft.

Voor vrijblijvende informatie kunt u bellen met onze praktijk. U krijgt dan een van onze assistentes aan de telefoon.