Voor wie is Amsterdam Brain Center?

Voor verwijzers

U kunt uw patiënten naar Amsterdam Brain Center doorverwijzen voor het behandeltraject, een consult of een second opinion.

Amsterdam Brain Center

Amsterdam Brain Center in Haarlem is een kliniek die zich volledig heeft toegelegd op klachten door niet aangeboren hersenletsel. Wij doen 100+ intensieve behandelingen per jaar met mensen die langdurige neurologische klachten hebben. 90% van de mensen is na onze behandelingen weer in staat tot normaal functioneren in het dagelijkse leven.

Wat kunt u verwachten bij het doorverwijzen van uw patiënt?

Onze behandeltrajecten zijn effectief door onze kennis van de functionele neurologie, waarbij wij beginnen met het stellen van een grondige diagnose.

Onze jarenlange ervaring in het behandelen van niet-aangeboren hersenletsel stelt ons in staat om een klacht goed te herkennen en de context waarin de klacht is ontstaan.

Heeft u vragen over
een klacht of wilt u een patiënt doorverwijzen?

Dan kunt u op de volgende manieren contact met ons opnemen:

1. Vraag over een klacht
Vul hiervoor het verwijsformulier in. U kunt ons ook direct bellen. 

2. Patiënt direct doorverwijzen
Vul daarvoor het verwijsformulier in. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op. Wij houden u op de hoogte over het contact met uw patiënt en het behandeltraject. 

3. Second opinion
Merkt u dat een klacht niet verbetert of dat een klacht lang aanhoudt? Vraag ons dan om een second opinion. Wij denken graag mee over een behandelplan op maat.

In alle gevallen staan wij graag met onze kennis voor u klaar!

Verwijs-

formulier

    Gegevens verwijzende specialist
    Gegevens patiënt