Jesse Alexander

DC, DACNB, FEAC (NEURO)

Chiropractor Jesse Alexander is opgegroeid in een klein plaatsje op het noordelijke schiereiland van Michigan in Amerika. Zijn eerste ervaring met chiropractie was op zijn 10de. Sindsdien wordt hij regelmatig chiropractisch behandeld en heeft hij zijn leven in het teken gesteld om alles te leren over deze fantastische manier van gezondheidszorg, zodat hij anderen kan helpen hun leven te verbeteren.

Nadat hij in 2006 Cum Laude afstudeerde aan het ‘Palmer College of Chiropractic’ is hij eerst verhuisd naar Adelaide in Australië. In de periode daar heeft hij als chiropractor gewerkt en post-doctorale opleidingen gevolgd op het gebied van functionele neurologie aan het Carrick Institute for graduate studies. In 2009 heeft hij een 3-jarige opleiding afgerond en behaalde zijn DACNB (Diplomate of the American Chiropractic Neurology Board) titel (www.carrickinstitute.com).

In 2010 is hij verhuisd naar Nederland en woont nu in Amsterdam. In zijn vrije tijd leest Jesse veel, studeert verder in Functionele Neurologie. Verder gaat hij regelmatig naar de bioscoop, reist hij geregeld en beoefent verschillende sporten.

Fysiotherapeut

Meer over Jesse

Bij Jesse bent u, naast de reguliere klachten, aan het goede adres voor klachten zoals Distonia,Tremoren, Clusterhoofdpijnen, POTTS, Hersenschuddingen en Tinitus.

Lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN). Lid van de Chiropractische Functionele Neurologie Nederland (CFNN). Lid van de European Chiropractors Union (ECU) en de World Federation of Chiropractors (WFC). Member of the Specialty Interest Group in Neurology (SIG neuro).

Jesse Alexander