Ben Bolsebroek

BSC, DC, DACNB, FEAC(NEURO), FACFN

Ben Bolsenbroek is opgegroeid in Haarlem en studeerde in 1994 af als Chiropractor (BSC en DC) aan de Anglo-European College of Chiropractic (AECC) in Bournemouth, Zuid Engeland.

Na eerst in Zoetermeer, Zaandam en Amersfoort te hebben gewerkt, heeft hij zich in 1998 in Haarlem met CPK gevestigd.

Al vroeg in zijn carrière bleek zijn speciale interesse in neurologie. Aangemoedigd door collega Roland Blaauw uit Gouda volgde hij een opleiding aan het Carrick Institute in Florida, Verenigde Staten. In 2003 behaalde hij de graad Diplomate in Functionele Neurologie (DACNB).

Fysiotherapeut

Meer over Ben

Geïnspireerd door de bijzondere resultaten die Ted Carrick met zijn aanpak in Functionele Neurologie behaalt, is hij sinds 2003 onophoudelijk blijven studeren in het veld van de Functionele Neurologie.

“Wij bieden nu intensive rehabilitatie voor een aantal specifieke Niet Aangeboren Hersenletsels (NAH’s) aan en kunnen met vertrouwen in 5 dagen goede resultaten bewerkstelligen.”

Ben is woonachtig in Hillegom en vader van 3 kinderen. Met veel plezier zet hij zich verder nog in voor een groot aantal vrijwilligersorganisaties. Hij is hierbij onder andere enkele jaren voorzitter geweest van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA), en Bestuurslid (penningmeester) European Chiropractors Union (ECU).

Voorzitter van de zwemvereniging Haerlem en zelf actief waterpoloër. Lid van Rotary Club Heemstede-Bennebroek. Voetbal, kijken naar alternative rock muziek en middeleeuwse geschiedenis hebben een speciale interesse.

Bij Ben bent u, naast de reguliere klachten, aan het goede adres voor klachten zoals Migraine, Duizeligheid, Hernia’s, Dystonie, Tinnitus, Tremoren, Clusterhoofdpijnen, POTTS, (dysautonomie), Mal Debarkement, Hersenschuddingen en complexe neurologische aandoeningen. Ook heeft Ben speciale interesse voor ADHD en ADD, TIC’s, Gilles de la Tourette, Parkinson’s en beginnende Dementie.

Kappers, Schilders, Stukadoors, Installateurs, Autotechnikers, Hoveniers en Tandartsen worden aangeraden elke 6 maanden langs te komen. Bij Ben geldt; hoe gekker de beter!
– Lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN)
– Lid van de Chiropractische Functionele Neurologie Nederland (CFNN)
– Lid van de European Chiropractors Union (ECU) en de World Federation of Chiropractors (WFC)
– Member of the Specialty Interest Group in Neurology (SIG neuro)
– Founding Member van de International Associatie for Functional Neurology en Research (MIAFNR)
– Aangesloten bij de NeuroNetWork via Plasticity Brain Center in Orlando www.plasticitybraincenters.com

Ben Bolsenbroek